Sanajumalanpalvelus kirkossa Alajärvellä

"Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa" -teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta ja Rauhanyhdistyksen kirkkopyhää Alajärven kirkossa klo 10.00 Mukana Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Lämpimästi tervetuloa.

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!