Konfirmaatiomessu Lehtimäen kirkossa

"Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa"-teemalla vietetään sanajumalanpalvelusta, joka on samalla rippikoululaisten konfirmaatiomessu Lehtimäen kirkossa klo 13. Mukana Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina kesäkanttori Elisa Turpela.

Lehtimäen kappeliseurakunta

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Voi vapaaehtoisesti pukeutua 1700-luvun tyyliin.