Kesäillan kirkko Sunisalmella Lehtimäellä

Sunisalmi

Kutsuva kesäillan kirkko pidetään nyt Sunisalmella Lehtimäelllä klo 19. Puhetta ja veisuuta.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!