"Elämäsi mahdollisuus" -telttaseuroja Alajärvellä

Kirkkoranta kirkon kupeessa

Mukana maanantaina 16.7. Mika Lehtinen, Terho Kanervikkoaho, Markku Tiistola ja musiikissa Kimmo Niskala. Tiistaina 17.7. Jouko Ylinen, Harri Silvolahti, Leila Lahti ja musiikissa Ylistyskuoro. Keskiviikkona 18.7. Mauno Jouppi, Esko Kallio, Leo Ketonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.