"Elämäsi mahdollisuus" -telttaseuroja Alajärvellä

Kirkkoranta kirkon kupeessa

Mukana maanantaina 16.7. Mika Lehtinen, Terho Kanervikkoaho, Markku Tiistola ja musiikissa Kimmo Niskala. Tiistaina 17.7. Jouko Ylinen, Harri Silvolahti, Leila Lahti ja musiikissa Ylistyskuoro. Keskiviikkona 18.7. Mauno Jouppi, Esko Kallio, Leo Ketonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Kappalainen, lähetysteologi

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.