"Elämäsi mahdollisuus" -telttaseuroja Alajärvellä

ma 16.7. kello 18.30 - ke 18.7. kello 20.30

Kirkkoranta kirkon kupeessa

Mukana maanantaina 16.7. Mika Lehtinen, Terho Kanervikkoaho, Markku Tiistola ja musiikissa Kimmo Niskala. Tiistaina 17.7. Jouko Ylinen, Harri Silvolahti, Leila Lahti ja musiikissa Ylistyskuoro. Keskiviikkona 18.7. Mauno Jouppi, Esko Kallio, Leo Ketonen ja musiikissa Raavaat miehet.

Kappalainen, lähetysteologi

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!