Kotiseutupäivien jumalanpalvelus Lehtimäellä

Suokonmäen kotiseututalolla

"Kirkastettu Kristus" -teemalla vietetään kotiseutupäivien jumalanpalvelusta klo 13 Suonmäen kotiseututalolla. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho. Kanttorina Elisa Turpela.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.