"Elämäsi mahdollisuus" -telttaseurat Hauta-ahojen pihapiirissä

to 12.7. kello 18.30 - la 14.7. kello 20.30

Eino Uusitalon tie 627

Iltaseurat 12.7.-14.7. välisenä aikana Satu ja Juha Hauta-ahon pihapiirissä alk. klo 19 torstaina ja perjantaina ja lauantaina klo 18 raamattutunnilla, kahvit ja seurat jatkuvat klo 19.30 Iltaseuroissa mukana torstaina 12.7. Jouko Ylinen, Ulla Anttila, Jorma Hauta-aho ja musiikissa Soihtu. Perjantaina 13.7. klo 19 Juhani Harjunpää, Juha Akonniemi, Satu Hauta-aho ja musiikissa Ilpo Salo ja lauantaina 14.7. klo 18 raamattutunti Terho Kanervikkoaho, kahvit ja klo 19.30 mukana Jouko Ylinen, Terho Kanervikkoaho, musiikki Marko Isolehto.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.