"Elämäsi mahdollisuus" -telttaseurat Hauta-ahojen pihapiirissä

to 12.7. kello 18.30 - la 14.7. kello 20.30

Eino Uusitalon tie 627

Iltaseurat 12.7.-14.7. välisenä aikana Satu ja Juha Hauta-ahon pihapiirissä alk. klo 19 torstaina ja perjantaina ja lauantaina klo 18 raamattutunnilla, kahvit ja seurat jatkuvat klo 19.30 Iltaseuroissa mukana torstaina 12.7. Jouko Ylinen, Ulla Anttila, Jorma Hauta-aho ja musiikissa Soihtu. Perjantaina 13.7. klo 19 Juhani Harjunpää, Juha Akonniemi, Satu Hauta-aho ja musiikissa Ilpo Salo ja lauantaina 14.7. klo 18 raamattutunti Terho Kanervikkoaho, kahvit ja klo 19.30 mukana Jouko Ylinen, Terho Kanervikkoaho, musiikki Marko Isolehto.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.