Rokulipäivillä lähetyskahvila avoinna!

pe 6.7. kello 09.00 - la 7.7. kello 18.00

Alajärven keskustassa rokulilavan lähettyvillä paloaseman torilla

Nyt rokulipäivillä lähetyskahvila avoinna perjantaina 6.7. klo 9-18 ja lauantaina 7.7. klo 9-15. Makoisia karjalanpiirakoita ja kotileivottua pulla kahvien kera sekä mehutarjoilu. Tuotto lähetystyölle. Mukana iloiset kahvilatarjoilijat ja mukavaa jutteluseuraa! Tipauta kolikko hattuun, tuet lähetystyötä! Kahvituotto niin ikään lähetystyön hyväksi.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.