Exit -konsertti "Tällä tiellä" koulukeskuksessa

Alajärven koulukeskus

Tule kokemaan Exit ja heidän musiikkinsa nyt Aaltoa ja aarioita festivaalien yhtenä musiikkiantina.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalvelus on kaikille avoin, mutta samalla vietetään vanhusten kirkkopyhää. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa vs. Lehtimäen kappalainen Juha Vihriälä ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Suuremman suojassa - Alajärvi 150 vuotta, koko kylän messu

"Jumalan sanansaattajat" aihe johdattaa mikkelinpäivänä, enkelten sunnuntaina 30.9. klo 10 Gabrielin kirkossa seurakuntaväkeä julistamaan Alajärven 150-vuotisjuhlaa. Perhemessussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi, liturgina toimii Ari Auranen. Seurakunnan kuorot vastaavat musiikista. Mukana Alajärven kirkkokuoro, Kappelikuoro, Soihtu, Raavaat miehet ja päiväkerholaisista koottu kuoro. Kanttoreina Ismo Pitkänen ja Eeva-Liisa Kolonen. Viimeisen vuoden aikana kastettujen vanhemmat voivat noutaa oman lapsensa kastepuun lehden paikan päältä messussa.