"Suomalainen virsi" Alajärven kirkossa

Aaltoa ja aarioita festivaaleilla "Suomalainen virsi" Alajärven kirkossa klo 18, Esa Ruuttunen ja Tommi Niskala.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.