Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.

Tervetuloa ja hyvää juhannusta <3

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!