Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Juhannusseurat ja messu kirkossa, lipunnosto klo 18 ulkona!

Kirkon ympäristö ja kirkkoranta

Juhannusaattona seurat ja messu siirtynee luvatun epävakaisen sään vuoksi kirkkoon. Kirkontuvalla kahvit ja katoksen alla grillimakkarat. Juhannuskokko poltetaan noin klo 19.

Tervetuloa ja hyvää juhannusta <3

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.