Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa Lehtimäen kirkko

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Lehtimäen kirkon aukioloajat 12.6.-10.8. arkisin klo 11-16.

Pysähdy kesätauolle Lehtimäen kirkossa!

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.