Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa Lehtimäen kirkko

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Lehtimäen kirkon aukioloajat 12.6.-10.8. arkisin klo 11-16.

Pysähdy kesätauolle Lehtimäen kirkossa!

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.