Sydän ylistää -ilta kirkossa

Sydän ylistää -ilta kirkossa Gabrielin kirkko

Asko Matikan raamattutunti alk. klo 16 kirkossa, jonka jälkeen kirkkokahvit kirkossa ja n. klo 17.30 Sydän ylistää -ilta. Puheenvuoron käyttää Asko Matikka. Rukousryhmä Seinäjoelta ja Lauluryhmä Valkia Kauhajoelta. Illan juontaa Sarita Orava. Esirukous- ja sielunhoitomahdollisuus.

Illan järjestää Alajärven seurakunta ja evankeliointitiimi

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.