Seurakuntalaisten virkistysilta Suvirannassa

Seurakuntalaisten virkistysilta Suvirannassa Suvirannan leirikeskus

Suvirannan leirikeskus

Tuttuun tapaan pyydetään ottamaan suvea vastaan seurakuntalaisten virkistysillassa Suvirannassa sunnuntaina 20.5. klo 18. Lähetystyön monipuolisuutta avaa idäntyön koordinaattori Jukka Repo Ryttylästä, musiikista vastaa Raavaat miehet. Mukana myös lähetyspappi Harri Silvolahti ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Kolehti lähetystyölle. Illan juontaa Leila Lahti.

Tilaisuuden järjestää Alajärven seurakunta ja lähetystyön johtokunta

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.