Seurakuntalaisten virkistysilta Suvirannassa

Seurakuntalaisten virkistysilta Suvirannassa Suvirannan leirikeskus

Suvirannan leirikeskus

Tuttuun tapaan pyydetään ottamaan suvea vastaan seurakuntalaisten virkistysillassa Suvirannassa sunnuntaina 20.5. klo 18. Lähetystyön monipuolisuutta avaa idäntyön koordinaattori Jukka Repo Ryttylästä, musiikista vastaa Raavaat miehet. Mukana myös lähetyspappi Harri Silvolahti ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah. Kolehti lähetystyölle. Illan juontaa Leila Lahti.

Tilaisuuden järjestää Alajärven seurakunta ja lähetystyön johtokunta

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa