Onnea äidit - äitienpäivälounas Lehtimäellä

Lehtimäen seurakuntakoti

Juhlava äitienpäivälounas Lehtimäen kappelin seurakuntakodilla 13.5. klo 11.30-14.30. Hinnat aikuiiset 15 e, lapset 7 e ja alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Runsas ja monipuolinen kattaus, graavia lohi ja keitetyt peruna ja lisäksi erilaiset ja maistuvat salaattilajit.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.