Onnea äidit - äitienpäivälounas Alajärvellä

Alajärven seurakuntatalo

Lounas aamun messun klo 10 jälkeen Alajärven seurakuntatalolla alk. n. klo 11-15. Hinnat aikuiset 15 e, 12 v. alk. 7,5 e ja alle 4-vuotiaat ilmainen. Runsas ja maistuva kattaus perunat ja palapaisti ja salaattilajitelmat. Jälkiruokana täytekakkukahvit!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa