Helatortain messu kirkossa Alajärvellä

"Korotettu Herra" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10, Ari Auranen, Kristiina Ylitalo, Eeva-Liisa Kolonen. Nuoriso-ohjaaja Panu Malkasillan tehtävään siunaaminen. Nuorisotyön kirkkopyhä, Isosten siunaaminen. Painopiste nuorten kirkkopyhässä.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.