Helatorstain messu Kylätalo Metsossa

Kylätalo Metso

"Korotettu Herra" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kylätalo Metsossa huom. klo 14. Osoite Rantakankaantie 581. Pyöräkirkossa kuullaan Harri Silvolahden ja Martti NIemen keskustelusaarna. Kanttorina on Ismo Pitkänen. Kahvitarjoilu klo 13-14.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.