Helatorstain messu Kylätalo Metsossa

Kylätalo Metso

"Korotettu Herra" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kylätalo Metsossa huom. klo 14. Osoite Rantakankaantie 581. Pyöräkirkossa kuullaan Harri Silvolahden ja Martti NIemen keskustelusaarna. Kanttorina on Ismo Pitkänen. Kahvitarjoilu klo 13-14.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.