Messu Lehtimäen kirkossa

"Ylösnousseen todistajia" -teemalla vietetään messua klo 13 Lehtimäen kirkossa. Messun toimittaa Harri Silvolahti. Kanttorina on Ismo Pitkänen ja musiikissa Raavaat miehet.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Kappalainen, lähetysteologi

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!