Messu kirkossa Alajärvellä

"Ylösnousseen todistajia" -teemalla vietetään messua klo 10 Gabrielin kirkossa. Messussa saarnaa rovasti Seppo Paananen ja samalla vietetään Pietarsaaren Sydänyhdistyksen kirkkopyhää. Liturgina toimii Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Kappalainen, lähetysteologi

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!