Hiljaisuuden messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus tutkittavana" -teemalla vietetään hiljaista viikkoa Gabrielin kirkossa klo 18. Messussa hiljaisuuden messutiimin jäseniä.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.