Missioilta Alajärven kirkossa - Merkityksettömyydestä tarkoitukseen

Illan evankelista on pastori Lasse Pesu. Papin puheenvuoron käyttää Terho Kanervikkoaho. Musiikissa lauluryhmä Soihtu. Illan juontaa Tiina Akomeah ja tilaisuuden pääteeksi on mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukouspalveluun. Kirkkokahvit nautitaan kirkossa. Musiikkia. Kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

Lämpiomästi tervetuloa!

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!