Missioilta Alajärven kirkossa - Merkityksettömyydestä tarkoitukseen

Illan evankelista on pastori Lasse Pesu. Papin puheenvuoron käyttää Terho Kanervikkoaho. Musiikissa lauluryhmä Soihtu. Illan juontaa Tiina Akomeah ja tilaisuuden pääteeksi on mahdollisuus sielunhoitoon ja esirukouspalveluun. Kirkkokahvit nautitaan kirkossa. Musiikkia. Kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

Lämpiomästi tervetuloa!

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa