Missioilta Alajärven kirkossa - Vaatimuksista vapauteen

Missioillan evankelista on pastori Lasse Pesu ja puheenvuoron käyttää kirkkoherra Ari Auranen. Todistuspuheenvuorossa uskostaan todistaa huippu-urheilukirurgi Sakari Orava ja kirkkoillan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia Tiemestarin Pojat. Kirkkokahvit nautitaan kirkossa ja mahdollisuus myös sielunhoitoon ja esirukoukseen. Musiikkia ja kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!