Missioilta Alajärven kirkossa - Vaatimuksista vapauteen

Missioillan evankelista on pastori Lasse Pesu ja puheenvuoron käyttää kirkkoherra Ari Auranen. Todistuspuheenvuorossa uskostaan todistaa huippu-urheilukirurgi Sakari Orava ja kirkkoillan juontaa Ritva Leppäaho. Musiikkia Tiemestarin Pojat. Kirkkokahvit nautitaan kirkossa ja mahdollisuus myös sielunhoitoon ja esirukoukseen. Musiikkia ja kolehti.

Missioilta on Mahdollisuus muutokseen päätapahtuma Alajärven kirkossa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa