Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa koe taidetyöpajan väriteema!

Villa Väinölä

Tule ja koe väri. Tavoitteena on nähdä väri, jossa voimme elää Jumalan luomana. Tunnistaa ja tuottaa näkyviin myös maailman meihin kiinnittämä väri. Se väri, joka on ahdistava ja meille väärä.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa

Tiekirkko kutsuu Lehtimäelle kesällä 2018 levähtämään, ihastelemaan kirkon taidetta ja arkkitehtuuria, halutessa hiljentymään. Päivystäjät opastavat kirkossa, jossa myös pientä tarjoilua.

Tiekirkko Lehtimäen kirkossa