Messu Lehtimäen kirkossa

Marian ilmestyspäivänä teemalla "Herran palvelijatar" toimitetaan messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho ja kanttorina Ismo Pitkänen. Mukana kirkkokuoro.

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.