Messu kirkossa Alajärvellä

Marian ilmestyspäivä teemalla "Herran palvelijatar" vietetään messu klo 10 Gabrielin kirkossa. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho ja kanttorina Ismo Pitkänen. Tiemestarin Pojat.

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!