Marit & Mikot ja Ilkanmiehet

Iltamusiikki kirkossa, jossa esiintyy viihdekuoro Marit & Mikot ja Mieskuoro Ilkanmiehet. Kuoroja johtavat Erkki Rajamäki ja Judith Bàlint. Vapaa pääsy, ohjelma 15 e.

Konfirmaatiomessu kirkossa Alajärvellä

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään konfirmaatiomessua Alajärven kirkossa klo 10. Messussa saarnaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Totuus ja harha" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen.