Mahdollisuus muutokseen missiossa Päällikkötason Jamit

Hotelli-Ravintola Alvariini

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa mukana Päällikkötason Jamit Alvariinissa. Timpurin Roudarit ja Kls takaavat, että kaikki uppoavat musiikin vetovoimaan missiohenkisesti ja osallistuvat mukaan Jameihin. Ja mitä sitten vielä? Herkullisen hampurilaistarjoilun kruunatessa illan, niitä voi vapaaehtoisesti ostaa:)

Mahdollisuus muutokseen Mediamissiossa mukana Päällikkötason Jamit Alvariinissa. Timpurin Roudarit ja Kls takaavat, että kaikki uppoavat musiikin vetovoimaan missiohenkisesti ja osallistuvat mukaan Jameihin. Ja mitä sitten vielä?  Herkullisen hampurilaistarjoilun kruunatessa illan, niitä voi vapaaehtoisesti ostaa:)

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.