Mahdollisuus muutokseen missiossa mukana Yrittäjien Hyvän Mielen aamiainen

Mahdollisuus muutokseen missiossa mukana Yrittäjien Hyvän Mielen aamiainen

Hotelli-ravintola Alvariini

Aloita aamusi hyvän musiikin ja ravitsevan sanan merkeissä. Mukana menossa yrittäjäpappi Harri Silvolahti, yrittäjien pj. Kirsi Kujala, Missionmen Erkki Haarala, Matleena Saukko, Sanna Joensuu ja Jarkko ja Aleksi Yli-Sikkilä. Tilaisuus on osa Mahdollisuus muutokseen Mediamissiota Alajärven ev. lut. kirkossa.

Kappalainen, lähetysteologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalvelus on kaikille avoin, mutta samalla vietetään vanhusten kirkkopyhää. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa vs. Lehtimäen kappalainen Juha Vihriälä ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Suuremman suojassa - Alajärvi 150 vuotta, koko kylän messu

"Jumalan sanansaattajat" aihe johdattaa mikkelinpäivänä, enkelten sunnuntaina 30.9. klo 10 Gabrielin kirkossa seurakuntaväkeä julistamaan Alajärven 150-vuotisjuhlaa. Perhemessussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi, liturgina toimii Ari Auranen. Seurakunnan kuorot vastaavat musiikista. Mukana Alajärven kirkkokuoro, Kappelikuoro, Soihtu, Raavaat miehet ja päiväkerholaisista koottu kuoro. Kanttoreina Ismo Pitkänen ja Eeva-Liisa Kolonen. Viimeisen vuoden aikana kastettujen vanhemmat voivat noutaa oman lapsensa kastepuun lehden paikan päältä messussa.