Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konserttiviikonlopussa

Alajärven seurakuntatalo

Konserttiviikonlopun päättä Selloduo Varonen ja Jaakko Löytty konsertissa Alajärven seurakuntatalolla. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 e. Konserttiviikonlopun ohjelmapassi 15 e (molemmat konsertit)

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!