Laskiaisena hernekeitolle!

Alajärven seurakuntatalo

Laskiaisena hernekeitto tarjolla Alajärven seurakuntatalolla klo 11-13 välisenä aikana hintaan 8 e sisältäen laskiaispullan ja kahvit. Kotiin voi ostaa myös hernekeittoa litrahintaan 6 e ja kotikaljaa 2 euron litrahintaan. Veteraanit ja puolisot kutsutaan kunniavieraiksi. Tuotto menee seurakunnan diakoniatyölle.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.