Laskiaisena hernekeitolle!

Alajärven seurakuntatalo

Laskiaisena hernekeitto tarjolla Alajärven seurakuntatalolla klo 11-13 välisenä aikana hintaan 8 e sisältäen laskiaispullan ja kahvit. Kotiin voi ostaa myös hernekeittoa litrahintaan 6 e ja kotikaljaa 2 euron litrahintaan. Veteraanit ja puolisot kutsutaan kunniavieraiksi. Tuotto menee seurakunnan diakoniatyölle.

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!