Messu Lehtimäen kirkossa

"Kristus, Jumalan kirkkauden säteily" -teemalla vietetään messua Gabrielin kirkossa klo 10. Messun toimittaa Terho Kanervikkoaho.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.