Messu kirkossa Alajärvellä

"Ansaitsematon armo" -teemalla vietetään ELY:n kirkkopyhää Gabrielin kirkossa klo 10. Saarnaa Aulis Harju, mukana Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Ismo Pitkänen. Musiikissa Raavaat miehet. Vietetään Ely:n kirkkopyhää. Messun jälkeen keittolounas ja kahvit seurakuntatalolla (8e) ja päiväjuhlassa puhujina Satu Kivisaari, Aulis Harju, Tiina Akomeah ja Emmaus-kuoro.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.