Sydänten iltapäivä Levijoen nuorisoseuralla

Levijoen nuorisoseurantalo

Alajärven seurakunnan tiimeistä evankeliointitiimi on tunnettu muun muassa Sydänten illoistaan kotikirkossa. Evankeliointitiimiin kuuluvat Ismo Kuhalampi, Anne Nätynki, Leena ja Erkki Peltoniemi, Lasse Pesu, Sarita Orava ja Matleena Saukko. Nyt nämä Sydänten illat laajentavat toimintaansa eri kylille alkaen ensi sunnuntaina 21.1. klo 14 Levijoen nuorisoseuralla. Myös paikalliset kyläläiset ovat ohjelmavastuussa osittain. Sydänten iltapäivässä puheenvuoron käyttää Esko Kallio, todistuspuheenvuoro Pasi Laukkola. Musiikissa Petri ja Bodil Lakaniemi. He muun muassa säestävät yhteislauluja Viiskielisestä. Iida Palmu esittää pari viulusävelmää. Alkusanat lausuu ja tilaisuuden juontaa Sarita Orava. Pääteeksi nautitaan kahvit, tarjoilusta vastaa Levijoen Maa- ja kotitalousnaiset.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Jumalanpalvelus on kaikille avoin, mutta samalla vietetään vanhusten kirkkopyhää. Messun toimittaa Ari Auranen ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Kristityn vapaus" -teemalla vietetään messua Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa vs. Lehtimäen kappalainen Juha Vihriälä ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu kirkossa Alajärvellä

"Usko ja epäusko" aiheen parissa vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen.