Tee uhri näkyväksi -tilaisuus Lehtimäellä

Tee uhri näkyväksi -tilaisuus Lehtimäellä Lehtimäen kirkko

Tervetuloa Lehtimäen kirkkoon ihmiskaupan vastaiseen tapahtumaan!

Saat kuulla tietoiskun ihmiskaupasta ja Kätketyt aarteet -ohjelmakokonaisuudesta. Luvassa on myös Terhi Pölkin ihmiskaupan vastaisen tunnuksen esittely sekä musiikkia, josta vastaa Jukka Leppilampi. Mukana ovat Sanna Joensuu ja Satu Hauta-aho, Toivoa naisille -työn verkostokoordinaattori. Tapahtuman juontaa Marjo Kuoppa-aho, VAT.

Tapahtuman järjestävät Lehtimäen kappeliseurakunta ja Medialähetys Sanansaattajat (Sansa).

Lehtimäen kappeliseurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!