Tee uhri näkyväksi -tilaisuus Lehtimäellä

Tee uhri näkyväksi -tilaisuus Lehtimäellä Lehtimäen kirkko

Tervetuloa Lehtimäen kirkkoon ihmiskaupan vastaiseen tapahtumaan!

Saat kuulla tietoiskun ihmiskaupasta ja Kätketyt aarteet -ohjelmakokonaisuudesta. Luvassa on myös Terhi Pölkin ihmiskaupan vastaisen tunnuksen esittely sekä musiikkia, josta vastaa Jukka Leppilampi. Mukana ovat Sanna Joensuu ja Satu Hauta-aho, Toivoa naisille -työn verkostokoordinaattori. Tapahtuman juontaa Marjo Kuoppa-aho, VAT.

Tapahtuman järjestävät Lehtimäen kappeliseurakunta ja Medialähetys Sanansaattajat (Sansa).

Lehtimäen kappeliseurakunta

Suuremman suojassa - Alajärvi 150 vuotta, koko kylän messu

"Jumalan sanansaattajat" aihe johdattaa mikkelinpäivänä, enkelten sunnuntaina 30.9. klo 10 Gabrielin kirkossa seurakuntaväkeä julistamaan Alajärven 150-vuotisjuhlaa. Perhemessussa saarnaa Ann-Mari Häggman-Niemi, liturgina toimii Ari Auranen. Seurakunnan kuorot vastaavat musiikista. Mukana Alajärven kirkkokuoro, Kappelikuoro, Soihtu, Raavaat miehet ja päiväkerholaisista koottu kuoro. Kanttoreina Ismo Pitkänen ja Eeva-Liisa Kolonen. Viimeisen vuoden aikana kastettujen vanhemmat voivat noutaa oman lapsensa kastepuun lehden paikan päältä messussa.

Pyhäinpäivän musiikkihartaus Lehtimäellä

"Pyhien yhteys" aiheen parissa vietetään pyhäinpäivän musiikkihartautta Lehtimäen kirkossa klo 16. Puheen pitää Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina on Eeva-Liisa Kolonen. Sytytetään vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle kynttilä.