Kauneimmat joululaulut Gabrielin kirkossa

Lämpimästi tervetuloa joulunajan suosituimpaan Kauneimmat joululaulut iltakirkkoon. Illan juontaa tiedottaja Tiina Akomeah ja kanttorina on Ismo Pitkänen. Musiikissa Plicae Vocalis.

Siunattua joulun odotusta!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!