Lapsityön joulujuhla

Kaikenikäiset ja -kokoiset mukaan joulun tunnelmaan! Tilaisuudet Lehtimäen kirkossa 14.12. klo 18 ja Alajärven kirkossa 15.12. klo 18

Lehtimäen kappeliseurakunta

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.