Sanajumalanpalvelus Alajärven kirkossa

"Kuninkaasi tulee kunniassa" -teemalla vietetään 2. adventtisunnuntaita kirkossa. Jumalanpalveluksessa saarnaa Terho Kanervikkoaho.

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!