Suomi 100 vuotta- Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Alajärven kirkossa

"Kiitos isänmaasta" -teemalla juhlistetaan Suomen 100-vuotiasta itsenäisyyttä. Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Ari Auranen. Jumalanpalveluksen jälkeen vaikuttava seppeleen lasku sankarihaudoilla. Kunniaa tekevät jokaisen sotasankarin ikäinen mies seisoen sankarivainajan haudan äärellä.

Juhla jatkuu paloaukiolla Alajärven keskustassa.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.