Sydänten illassa Leena Lehtinen

Sydänten illassa vierailee julistaja Leena Lehtinen. Alajärven seurakunnasta puheenvuoron käyttää kappalainen Terho Kanervikkoaho. Musiikissa Ylistyskuoro. Sielunhoitomahdollisuus.

Järjestää Alajärven seurakunnan evankeliointitiimi

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!