Kotikirkon kanava Järviradiossa

Järviradio

Kotikirkon kanava, Alajärven seurakunnan hengellinen ohjelma joka torstai klo 18 Järviradiossa. Haastatteluja ja aiheita kirkon ytimestä, uskosta ja etsijöistä aina teiltä ja toreilta valtakunnan uutisiin saakka! Toimittaa tiedottaja Tiina Akomeah.

Tulethan kuulolle!

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!