Messu kirkossa

"Antakaa toisillenne anteeksi" -teemalla vietetään messua Alajärven kirkossa klo 10.

Messun toimittaa kappalainen Harri Silvolahti. Musiikissa Raavaat miehet.

Kirkonmenojen jälkeen isänpäivää juhlistetaan lähetyslounaalla seurakuntatalolla.

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!