Reformaation Armoa - Messu Alajärvellä

"Uskon perustus" on kirkkovuoden teema juhlapyhänä, kun vietetään Reformaation Armoa juhlavuotta.

Jumalanpalveluksessa saarnaa kirkkoherra Ari Auranen, litugian toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi.

Alajärven seurakunta, Lehtimäen kappeliseurakunta

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Messu kirkossa Alajärvellä

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Alajärven kirkossa klo 10. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi. Kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.