Pyhäinpäivän kirkkohetki

"Pyhien yhteys" -teemalla vietetään kirkkohetkeä Lehtimäen kappelin kirkossa klo 14. Sytytetään kynttilät vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle.

Kirkkohetkessä mukana kappalainen Terho Kanervikkoaho.

Lehtimäen kappeliseurakunta

Lehtimäen kappalainen, nuorisotyön teologi
Lehtimäen kappeliseurakunta Alajärven seurakunta

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Voi vapaaehtoisesti pukeutua 1700-luvun tyyliin.