Pyhäinpäivän iltakirkko

"Pyhien yhteys" -teemalla vietetään pyhäinpäivän iltakirkkoa. Sytytetään kynttilät viimeisen vuoden aikana poisnukkuneiden muistolle.

Iltakirkossa mukana seurakuntapastori Ann-Mari Häggman-Niemi.

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Kirkkokuoro ja kahvit seurakuntatalolla. Jumalanpalveluksessa käytetään vuoden 1968 perinteistä jumalanpalveluskaavaa ja lauletaan virsiä vuoden 1938 virsikirjasta.

Vanhanajan jumalanpalvelus Lehtimäellä

"Lähimmäinen" -teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Jumalanpalveluksessa käytetään vuoden 1968 jumalanpalveluskaavaa ja lauletaan virsiä vuoden 1938 virsikirjasta.