Reformaatio 500 vuotta luennot

Kirkontupa

Lutherin elämästä luennoi Ari Auranen, illan säestyksestä vastaa Eeva-Liisa Kolonen.

Kirkkoherra, lääninrovasti
Yhtymän johto

Alajärven seurakuntatalo, Gabrielin kirkko

Maakunnallinen Alajärven evankeliumijuhla

Maakunnallista evankeliumijuhlaa vietetään kirkossa ja seurakuntatalolla alk. klo 14.00. Ohjelmassa raamattuopetus klo 14, klo 16 lähetysjuhla seurakuntatalolla ja klo 18 konsertti kirkossa. Väliajoilla tarjoilua seurakuntatalolla.

Vanhanajan jumalanpalvelus Lehtimäellä

"Lähimmäinen" -teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Lehtimäen kirkossa klo 13. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Voi vapaaehtoisesti pukeutua 1700-luvun tyyliin.