Toivevirsiseurat lähetyksen merkeissä!

Alajärven seurakuntatalo

Alajärven seurakunnan tällä hetkellä pitkäaikaisin nimikkolähetti Inkerin kirkossa Pietarissa Venäjällä vierailee iloksemme keskiviikkona 25.10. seurakuntatalolla "Toivevirsiseuroissa" alk. kahvituksella klo 18.30. Illassa kanttorina ja virsien säestäjänä toimii Ismo Pitkänen. Lähetyssihteeri Tiina Akomeah juontaa tilaisuuden. Merja Kramsu kertoo Venäjän lähetystyön terveisiä illan kuluessa. Mieti jo mielivirtesi tullessasi, veisataan se! Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyksen hyväksi!

Tilaisuuden järjestää lähetystyön johtokunta.

Tiedotus- ja lähetyssihteeri
Viestintäpalvelut

Järviradio, Kiertotie 5

Kesäkotikirkon kanava 7.6. - 30.8. joka toinen torstai klo 17!

Tule kuuntelemaan hengellistä antia, mielenkiintoisia haastatteluja meiltä ja muualta, hyvää musiikkia ja Suomen evankelisluterilainen kirkon kuulumisia!