Mikkelinpäivän perhekirkko Alajärven kirkossa

"Enkelit taivaassa riemuitsee. Enkelit lapsia suojelee. Enkelit taivaasta viestiä tuo. Nyt rientäkää Jeesuksen luo..."

Tervetuloa syyspuuhien keskeltä Mikkelinpäivän iloiseen perhekirkkoon!

Kirkossa tapaat päiväkerholaisia, lapsikuorolaisia, sekä musiikkiopiston laulutyttöjä!

Kirkon kastepuu on kantanut arvokasta lehtilastiaan jo pitkään, ja nyt on aika saattaa jokaisen kastetun lehti omaan kotiin. Kirkossa jaamme kaikkien 1.10.2017 mennessä kastettujen lehdet. Myös aimmin kastettujen lasten noutamattomat lehdet jaetaan.

Kirkkokaveriksi voit ottaa kummit, mummut ja papat! Jumalanpalveluksen jälkeen voitte yhdessä osallistua pieneen "enkeliseikkailuun!

Kirkon ovella tavataan!

seurakuntapastori, Lapsityön teologi

Messu Lehtimäen kirkossa

"Jeesus parantajamme" -teemalla messu Lehtimäen kirkossa klo 13. Messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttorina Eeva-Liisa Kolonen.

Vanhanajan jumalanpalvelus Alajärvellä

"Lähimmäinen" teemalla vietetään vanhanajan jumalanpalvelusta Alajärvellä klo 10. Kirkonmenot toimittaa Harri Silvolahti ja kanttorina Ismo Pitkänen. Voi vapaaehtoisesti pukeutua 1700-luvun tyyliin.